Cast Muziektheater Cuypers bijna compleet

De cast voor de uitvoering van het Muziektheater Cuypers is bijna compleet. De productie zoekt nog 2 mannen die een dragende rol willen spelen. Van de 41 acteurs en zangers die op 4 oktober meededen aan de live auditie kregen 29 kandidaten het goede nieuws, dat ze een rol hebben in de productie. Begin december worden de namen van de hoofdrolspelers en de rollen bekend gemaakt.

“We hebben ontzettend genoten van het enthousiasme, de kwaliteit en uitstraling van alle kandidaten. Het is voor het artistieke team een moeilijke taak geweest om uit zoveel getalenteerde auditanten te kiezen. De chemie in spel en stemmen, plus kneedbaarheid en lef van de spelers in combinatie met het beeld dat wij in ons hoofd hebben, geeft uiteindelijk de doorslag voor onze keuze. Met al het talent dat we zagen, zijn we blij dat we de cast bijna rond hebben. Op de 2 mannelijke rollen na, zijn we compleet”, legt regisseur Bart Segers uit. Heb jij hiervoor belangstelling? Stuur dan een mail naar audities@muziektheatercuypers.nl.

Op 11 december wordt het script van de productie voor het eerst met de acteurs en zangers gedeeld. Op dat moment wordt ook duidelijk wie welke rol krijgt in het Muziektheater Cuypers. De uitvoering van het Muziektheater Cuypers is eind december 2021 in het Theaterhotel De Oranjerie in Roermond.

Terug naar het overzicht
Draai uw telefoon a.u.b.