Verlenging audities

De termijn voor de online audities voor “Muziektheater Cuypers, Vader – Zoon – Architect” is verlengd. Audities kunnen worden ingezonden t/m donderdag 17 september. Op vrijdag 25 september krijgt iedereen een mail. Als je geselecteerd bent, mag je door naar de live audities op zondag 4 oktober in TheaterHotel de Oranjerie.

Het Muziektheater Cuypers gaat verder dan zijn beroemde bouwwerken. Naast zijn karakter als perfectionistische architect, gaat het om de mens achter het werk en zijn rol als vader. Bart Segers is verantwoordelijk voor de regie van de productie. “In een bijna abstract minimalistisch vormgeven decor komt het bevlogen leven van Cuypers tot leven”, zegt hij. “Met veel zang en dans wordt het een dynamisch stuk. En wat ontzettend leuk is, er is ook een link naar het heden”.

Het muziektheater wordt een productie met een mix van professionals en amateurs. “Voor zowel de hoofdrollen als het zogenoemde ensemble zijn de audities gestart” legt regisseur Bart Segers uit. “We zijn op zoek naar nieuw talent, jong en oud. En vragen dan ook aan (theater)scholen om bekendheid te geven aan dit muziektheater. Iedereen die belangstelling heeft om mee te doen, kan online de auditie inzenden aan de hand van 3 video/audio opdrachten. Uit deze aanmeldingen selecteren we kandidaten voor de live audities begin oktober in TheaterHotel De Oranjerie, uiteraard volgens alle RIVM-voorschriften.” In totaal worden 7 hoofd- en bijrollen gekozen en 24 leden voor het ensemble. Auditie doen kan via deze pagina.

Voor meer informatie voor dit bericht, stuur een mail naar Anita Douven (PR werkgroep Muziektheater Cuypers) via marketing@muziektheatercuypers.nl.

Terug naar het overzicht
Draai uw telefoon a.u.b.